Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

“Waarom valt IS Iran niet aan?” Hoe Iran IS en Al-Qaida faciliteert

Het Iraanse regime houdt zich al sinds 1979 bezig met het faciliteren van terreurgroepen in eigen land, en de verspreiding van terreur in andere landen. Maar weinig mensen beseffen dat wat we jullie nu zullen vertellen, niets meer dan de waarheid is. 

Iraanse regime: #1 Staatssponsor terrorisme

Binnenlandse revoluties als die van 2009 kei hard neerslaan, burgers executeren omdat zij niet alle pro-mollah regeltjes volgen, razzias uitvoeren op jongeren en vrouwen: welkom in Iran. Een land waar niks mag, maar alles kan. Van het doden van kinderen tot het faciliteren van terrorisme. Niets is onmogelijk.

Het Iraanse regime is verantwoordelijk voor duistere praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen. Sinds 1979 heeft het regime -schrik niet- miljoenen burgers en soldaten vermoord. Het schrikbewind heeft over de jaren meer burgers gedood dan Israël, de VS en IS bij elkaar opgeteld. Mensenrechtenorganisaties luiden de noodklok. Een onderbelichte kant van het regime is haar steun aan terreurorganisaties.

Al-Qaeda: een jarenlange vriendschap

Iran faciliteert sleutelfiguren binnen Al-Qaida al tientallen jaren. Financieel, huisvesting, training en ondersteuning: verschillende figuren binnen Al-Qaida worden door het Iraanse dictatoriale regime gesteund. Voorbeelden van Al-Qaida-leden die in Iran werden beschermd waren Muhsin Al Fadhili en Sulaiman Abu Ghaith, de schoonzoon van wijlen Osama Bin Laden. Tegelijkertijd vervolgde het Iraanse regime, wanneer het haar uitkwam, strijders van Al-Qaida. Iran’s duivelse tactieken stoppen niet bij de Iraanse grenzen. In andere landen in het Midden-Oosten viert Iraans staat gesteund terreur hoogtij.

ISIS: Iran’s beste exploitatie

IS en IS. “Islamitische Staat” en het “Islamitische Republiek”. Wie heeft er het meest baat bij IS? Wie heeft IS laten groeien? Waarom strijden Assad en Rusland niet voluit tegen IS? Waarom heeft IS Iran nooit aangevallen? Waarom heeft IS ervoor gezorgd dat de “grote vijanden” VS en Iran meer dan ooit met elkaar samenwerken? Waarom?

Omdat het regime in Teheran baat heeft bij een sterk IS. Een sterk IS zorgt ervoor dat het regime misdaden kan plegen terwijl niemand haar of haar terreurmilities op de vingers zal tikken. In Irak zijn reeds duizenden soennitische burgers gedood door pro-Iraanse sjiitische terreurmilities.

Het verhaal achter het ontstaan van IS kan op vele manieren worden geïnterpreteerd. Vast staat dat Iran met haar expansiedrift aan de basis ligt van het ontstaan van IS. Al in 2003 werd duidelijk dat een groep als IS zou ontstaan die burgers buiten Iran tegen haar strijders zou verzetten. Na de Iraakse burgeroorlog -waar honderdduizenden Iraakse soennieten werden gedood door Iraans-georiënteerde sjiitische terroristen- hadden de soennieten geen vertrouwen meer in de Iraakse regering. De regering die hen niet meer kon beschermen (bewust) tegen de moordpartijen. Er werd niets gedaan aan de voornamelijk Arabische bevolking uit Al-Anbar die toekeken hoe sjiitische terreurmilities in Baghdad soennieten en christenen uit hun huizen verdreven.

Een van de vlaggen die door IS, Al Qaeda en de Taliban worden gebruikt, doch geen terreurvlag maar een vlag met daarop de zegel van de Profeet Mohammed.

De verliezers

In de vele oorlogen die het Midden-Oosten (en dan vooral soennitische gebieden) teisteren is er maar 1 echte verliezer: de burgerbevolking. De sjiitische terreurregimes -van Libanon tot Iran- doen niets anders dan de smerige “Iraanse Revolutie” verspreiden in gebieden waar de burgers er niets van moeten.

In Syrië zijn miljoenen (soennitische) burgers op de vlucht van de terreur van Assad & Co. Gebieden die de soennieten hebben verlaten worden bezet door (vaak) buitenlandse sjiieten, die meedoen aan de Iraanse toekomstvisie voor het Midden-Oosten: de “Sjiitische halve maan” moet worden gecomplementeerd.

Terreur wordt toegestaan

Frappant in dezen is dat terreurstaat Iran direct verantwoordelijk is voor ALLE burgerdoden en terreur in het Midden-Oosten. Door Assad te steunen in zijn zuiveringen op de soennitische bevolking in Syrië, groepen als Al-Qaida en IS te faciliteren, sjiitische terreurstrijders te importeren naar Syrië uit landen als Irak en Afghanistan en door terreurmilities in overige delen van het Midden-Oosten in te zetten (waaronder Bahrein en Jemen), valt dit niet meer te ontkennen.

De VS, VN en Navo zijn medeverantwoordelijk voor de burgerdoden, omdat ook zij het Iraanse regime toestaan om deze sjiitische genocide op de soennieten uit te voeren. De VS injecteert as we speak honderden miljarden dollars in het regime nadat het nucleaire akkoord werd gesloten.

Iraanse staatsterreur

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *