Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Wie handel drijft met dictaturen, zal diens burgers opnemen!

Assad heeft ruim 300.000 burgers gedood. Middels vatenbommen tracht hij de burgers te elimineren. Het Westen weigert om ‘hun’ Assad te bombarderen, maar richt zich samen met Rusland tegen verschillende anti-Assad groeperingen waaronder de FSA en IS.

De Nederlandse regering steunt in dezen de ene terroristische entiteit (Irak) tegen de ander (IS). Tegen de oorzaak (Assad) wordt echter helemaal niets ondernomen. Hoe kun je in godsnaam terroristische groeperingen zoals de Peshmerga en Iraakse sjiitische terreurgroepen (die net als IS mensen onthoofden, mutileren, levend verbranden en een genocide plegen) steunen tegen eveneens kwade mensen?

Snapt onze regering dan niet dat je met de steun aan deze entiteiten niets anders doet dan het probleem prolongeren? En dat kost ons, de Nederlandse burger, sinds vandaag nog eens €1.200.000,- extra!

We steunen Irak al via de anti-ISIS coalitie, maar ook hulp aan gewonden is belangrijk in deze strijd die ons allen raakt’, aldus minister Koenders.

Feitelijk gezien zei Koenders:

We steunen terroristen al via de anti-terroristen coalitie, maar ook hulp aan gewonde terroristen is belangrijk in deze strijd die ons allen raakt.

 

Het wordt tijd om te consequenties hiervan te accepteren. Nederland zal haar grenzen wagenwijd open moeten houden voor de Syriërs die het geweld proberen te ontvluchten.

Wie wapens (al dan niet met ons, de burgers, medeweten) verkoopt aan dictaturen, zal en moet vluchtelingen opnemen!

Zolang er niets zal worden gedaan aan überdictator Assad, zal de vluchtelingenstroom alleen maar groter worden.

Hier volgen heftige 18+ beelden, die we niet op het NOS journaal te zien kregen gisteren. Een lukrake luchtaanval van Russische en Syrische straaljagers op dichtbevolkt gebied in Douma. Tientallen burgers (jouw familieleden!) zijn tijdens deze laffe aanval gedood. Gewoon, omdat het kan en niemand iets tegen Assad onderneemt. Zou jij een bootje pakken en naar Ter Apel vertrekken als je een Syriër zou zijn?

  • [ ] Ja
  • [ ] Ja!

 

IMPORT EXPORT

Download de afbeelding in hoge resolutie:
http://www.sjiieten-ontmaskerd.nl/wp-content/uploads/2015/11/IMPORT-EXPORT.jpg

stop rusland in syrie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *