Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

[18+] Iraakse soldaten en Bashar maken zich schuldig aan grootschalige dierenmishandeling.

In nasleep van de burgeroorlog in Syrië zijn niet alleen mensen het slachtoffer van de beestachtige overheid van Bashar Al-Assad (inmiddels ruim een kwart miljoen); ook dieren moeten het ontgelden.

Syrische leden van de SAA (Syrian Arab Army) en de shabiha (burger milities) maken er een terugkerend verschijnsel van. De dierenbeulen zijn in Syrië voornamelijk Alawieten; normale Syrische burgers doen dit soort dingen zo goed als niet. De reden dat Alawieten (een sjiitische subsekte) niet schromen om dieren te doden, zit hem in een Alawitische overtuiging. De Alawieten geloven in reïncarnatie, waardoor het ze niets uit maakt om ook dieren te doden. Immers; later komen ze “toch weer tot leven….”

De laatste drie jaar zien we ook in Irak een gelijkwaardige trend waar dieren voornamelijk door sjiitische milities worden gedood om hun “moed” te tonen.

We zullen hier slechts enkele voorbeelden tonen van de vastgelegde mishandelingen. Een waarschuwing vooraf; niet iedereen zal tegen de beelden kunnen. 

 

In Irak (Baghdad, Groene zone) wordt een ezel door de Iraakse soldaten op een zeer monsterlijke wijze vernederd en mishandeld. 

 

Iraakse sjiitische soldaten voeren een (inauguratie)ritueel uit (in Najaf) waarbij ze konijnen (en andere dieren) levend doodslaan, ontvellen en/of opeten. Opmerkelijk detail; onze Bert Koenders is op dit moment in Irak om samen te werken met deze “soldaten”. Hier wordt het ‘spelletje’ keurig herhaald door andere Iraakse soldaten.

Een nieuw filmpje uit januari 2015:

 

Tientallen gezonde paarden worden door leden van de SAA zonder reden doodgeschoten.

 

Een ezel wordt door de shabiha een ravijn in geschopt. 

 

Een stoere Assad-supporter (shabiha) scheidt het hoofd van een valk van zijn lichaam.

 

De luchtaanvallen door Assad zijn luchtmacht laten keer op keer dieren leiden. Dit maal werd het vee levend verbrand.

1176336_364935676942705_278515180_n

De gifgasaanval van Bashar op Oost-Damascus (augustus 2013) heeft ervoor gezorgd dat alles en iedereen werd gedood; vogels vielen uit de lucht en het vee viel dood neer.

De oorlog kent steeds meer verliezers, omdat Bashar aan de macht wilt blijven. Ondanks dat zijn volk hem niet moet, hebben de Iraanse dictatoriale leiders bepaald dat Assad tegen elke prijs op zijn zetel moet blijven.

One Comment

  1. Echte smeerlappen ze zouden bij de klootzakken hetzelfde terug moeten!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.