Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Iraanse terrorist Ridouan Taghi pendelt tussen Dubai en Bandar Abbas.

Volgens de Telegraaf krijgt de Iraans-Marokkaanse terrorist Ridouan Taghi, die heult met Hezbollah om in Nederland Iraanse oppositieleden te vermoorden, hulp van de Iraanse geheime diensten. Ridouan Taghi zou per Go-Fasts tussen Dubai en Bandar Abbas pendelen om onder de radar te blijven.

Sjiieten-Ontmasterd meldt al sinds de moord op Ahmad Mola Nissi dat de laffe Mocro Maffia steun krijgt van de sjiitische terroristische Hezbollah organisatie die zich in Nederland schuldig maakt aan het witwassen van honderden miljoenen euro’s. 

“Als Taghi in Iran zit, met medeweten van de Iraanse Revolutionaire Garde (zonder medeweten is bijkans uitgesloten), dan zit hij klem. In dat geval zal de IRGC hem hoogst waarchijnlijk simpelweg als pion beschouwen en hem in Iran (onder huis arrest) vasthouden, al dan niet geheim, totdat er zich een situatie voordoet (bijv. de heropening van de JCPOA onderhandelingen) waardoor het opportuun voor Iran is om goodwill te tonen naar bijvoorbeeld Nederland. Dit scenario lijkt mij trouwens niet erg waarschijnlijk, dit zou namelijk betekenen dat er een makkelijke publieke connectie te maken is tussen Iran, Taghi en de moord op Samadi, daar zit Iran niet op te wachten.”

Ook volgens D66-Kamerlid Sjoerdsma moet het die kant op. “Iran zit ook achter een liquidatie op een kilometer afstand van ons parlement in Den Haag. Een van de brutaalste schendingen van onze soevereiniteit van de afgelopen jaren. Maar Iran werkt op geen enkele wijze mee aan het strafrechtelijk onderzoek. Schandalig.”

Iran gebruikt Nederland als vrijhaven om vele miljarden euro’s wit te wassen. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.