Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Irak is een satellietstaat van Iran en bevriend met de “satan” VS!

Zevenhonderd gelekte pagina’s met geheime communicatie tussen Iraanse spionnen in Irak bevestigen lang gefluisterde maar nooit eerder bewezen vermoedens: Iraanse agenten zijn geïnfiltreerd in alle gelederen van de Iraakse politieke, militaire en religieuze machthebbers.  

Suleimani speelt een cruciale rol in de uitbreiding van Iraanse invloed op het Midden-Oosten. Die gaat onder andere via de sjiitische militante groep Hezbollah in Libanon en via het Syrische regime van president Bashar al-Assad. Die krijgt al acht jaar Iraanse militaire en financiële steun bij het bloedig neerslaan van een opstand tegen zijn bewind. De gelekte documenten beschrijven onder meer hoe Suleimani een bezoek bracht aan de Iraakse minister van Transport met het verzoek het luchtruim van Irak open te stellen voor Iraanse vliegtuigen met militair materieel bestemd voor Syrië. ‘Op mijn ogen, natuurlijk!’, was diens antwoord.

 

https://www.demorgen.be/nieuws/gelekte-documenten-bewijzen-irak-is-in-feite-een-satellietstaat-van-iran~be511b7f/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.