Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

KORAN

koran volgens sjiisme

 

Het sjiisme en de Koran. De sjiitische geleerden laten ons nogmaals versteld staan van hun uitingen; het ergste van allemaal, is dat het dit maal niet om een wereldse zaak gaat, maar om de Edele Koran!

Hetgeen het sjiisme meent over de Koran, zal zelfs (onwetende) sjiieten laten schrikken. In deze sectie komen een aantal standpunten van het sjiisme omtrent de Koran langs, waarover de meeste sjiitische geleerden het eens zijn. Zaken als corruptie van de Koran, de Fatima-Mushaf, een Tafsir (exegese) dat de “geleerden” uit hun duimen hebben gezogen; dit alles om de sjiitische achterban onwetend te houden, en weg te houden van de Pure Islam, de Islam van de Tawheed en Ahlalbayt.

Tahreef Ul Koran (Ontkenning juistheid Koran, erkenning vervalsing Koran) Fatima-Mushaf (Sjiieten claimen dat Fatima na de Profeet een openbaring kreeg! (Fatima-Koran) Sura Nurayn & Al-Wilayah (Sjiieten claimen dat deze twee Koranverzen missen uit de “huidige” Koran) Overige lasterzaken omrent de Edele Koran, door de sjiieten. Uitleg over de “Geit Hadith”. Een hard bewijs tegen de beschuldigingen van de sjiieten aan de soennieten. Sjiieten en het sjiitisch gebed; de onjuistheden.

 

Zij loochenen tevens de neerdaling van Allah en ze beweren dat de Koran geschapen is.

No Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.