Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Rusland, Israël, Hezbollah en Assad veroorzaken genocide in Syrië!

Op 29-9-2015 begon Rusland gronddoelen in Syrië aan te vallen. De Russische militaire opbouw is erop gebrand om Assad, de Syrische dictator die zijn land heeft vernietigd, aan de macht te houden.

Israël, Hezbollah en Rusland werken voor het eerst openlijk samen

Voor het eerst werken de tegenstanders van het Syrische Volk samen. Rusland heeft bekend gemaakt dat zij alle vliegbewegingen van te voren meldt aan Israël en de VS. Tevens worden de grondoperaties, waarbij Hezbollah en Russische soldaten aan deelnemen, teruggekoppeld naar Israël. De coördinatie verloopt van Hezbollah via Rusland naar Israël. De grondoperaties vinden voornamelijk plaats rondom Latakia. Dit hebben hoge functionarissen binnen de Knesset aan Haaretz laten weten.

stop rusland in syrie

Rusland vecht niet tegen “terroristen” of “IS”

Rusland krijgt van veel entiteiten groen licht, omdat zij zogenaamd “terroristen” aanvallen. Hier is echter niets van waar. Rusland heeft vandaag enkel gebieden aangevallen die allen in handen zijn van de (gematigde) FSA-oppositie, en niet de extremistische IS. Sterker nog: de gebieden zijn allen in handen van de vijanden van IS! In Hama, Homs en Latakia werden doelen geraakt.

Rusland schijnt alle tegenstanders van Assad als “IS” te beschouwen, en wij geloven dat dat hen heel duur kan komen te staan. De gematigde oppositie zal namelijk, wanneer zij door Rusland worden gebombardeerd terwijl de VS en alle andere landen stilzwijgend instemmen met de aanvallen, zich eveneens afkeren van de gematigde oppositie en zich aansluiten bij groeperingen als IS en Jabhat an-Nusra. Hiermee schiet Rusland zichzelf in de voeten, want van IS is het bekend dat zij in de Kaukasus en de rest van Rusland aanslagen voorbereiden n.a.v. de huidige Russische interventie in Syrië.

“Door de Russische acties van vandaag keert de GEHELE oppositie zich tegen Rusland – van de FSA, via JN, tot IS -.” (R.S.)

 

Januari

 

Rusland heeft vandaag tientallen burgers gedood (18+)

Bij de aanvallen op de gebieden kwamen tientallen burgers om het leven. In Homs alleen al kwamen 33 burgers om het leven, waarvan 3 kinderen en 1 hulpverlener.

CQKEd-nWwAAr9yW

De engeltjes Malak en Rayan zijn bij de Russische terreuraanvallen op Homs gedood.

De engeltjes Malak en Rayan zijn bij de Russische terreuraanvallen op Homs gedood. Bedankt Poetin!

De genocide is nu echt compleet

Ruim 250.000 dode Syrische burgers, bijna een half miljoen Syriërs die worden vermist, miljoenen vluchtelingen: de situatie in Syrië is de grootste drama van de 21ste eeuw. Er wordt een genocide gepleegd op de onschuldige Syrische burgers die van alle kanten worden aangevallen. Niet Obama, niet de VN, noch de NAVO grijpen in om de burgers bij te staan. Dictator Bashar Al-Assad gaat natuurlijk ook door met de inzet van vatenbommen. In Darba (sub-Damascus) werden 12 vatenbommen gedropt.

Bij de aanval op burgerdoelen van vandaag in Talbisa (Homs) gebruikten de onmenselijke Russische straaljagerpiloten een üntermenschliche tactiek, die we kennen van Al Qaeda in Irak:

  • Bombardeer een doelwit
  • Wacht een momentje totdat de burgers en hulpdiensten aanwezig zijn
  • Bombardeer vervolgens ook de toegesnelde hulpverleners zodat de chaos compleet is
  • Hitler? Mussolini? Nee, Assad en Poetin!

Op de beelden hieronder is goed te zien wat de mannen van Ome Poetin in Syrië vandaag hebben geflikt.

 

Wat is nu de oplossing?

Wachten totdat alle Syrische burgers gedood zijn. Dat is namelijk waar men op aan het wachten is.

 

One Comment

  1. Meschien kun je beter met voetballen bezighouden en geen lulverhalen vertellen ….Flikker toch eens op met je lullige NAVO/IS getrol…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *