Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Waarom Amerika en Iran nooit oorlog gaan voeren.

Amerika en Iran gaan nooit oorlog voeren tegen elkaar. Je zult denken dat het met de media aandacht van nu anders zal zijn maar dat is dus niet zo. Al 40 jaar is Iran zijn bevolking aan het wijsmaken dat Amerika de vijand is van Iran. In Amerika is Trump de wereld aan het wijs maken dat Iran de grootste vijand is die er is.

In Iran is het regime bezig om zichzelf boven water te houden. Iran wordt geteisterd door hoge inflatie, werkeloosheid en andere problemen. Alleen door een grote buitenlandse boeman kan het regime zichzelf in stand houden.

Trump en Amerika doen hetzelfde, maar dan vooral voor Saudi arabie en de Emiraten. De Saudiers denken dat Amerika er op uit is om Saudia te helpen maar Amerika denkt natuurlijk alleen na over de centjes.

Het is een spelletje die Iran, Saudi arabie en Iran bezighoudt waar alleen Amerika en Iran profiteren. Zonder Iran kan Amerika niks betekenen in het midden oosten en zonder Amerika kan Iran en het regime van Ayatollah Khamenei niet overleven.

De gevolgen van een oorlog zullen problemen opleveren voor Iran, Saudi arabie, Emiraten, Irak en Kuweit. Iran heeft terroristen in het hele midden oosten klaarstaan om toe te slaan. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.